Wat wil je weten?
Copyright © MvD. Alle rechten voorbehouden. Partners
VOEDING & DE HUID.
AANBOD.
RECEPTEN.
PRODUKTEN.
CONTACT.
WELKOM.
AFVALLEN.
DETOX.
STOP SUIKER.
WORKSHOPS.

“Powerfood Mama’s”

 

Als moeder weet je dat gezond eten goed is voor je kind, maar wat is eigenlijk écht goed eten?

 

Tijdens deze kookworkshop maken we dit duidelijk en laten we je zien hoe je eenvoudig, gezond en voedzaam de lekkerste dingen kookt en bakt. We gebruiken hiervoor powerfood, dit wil zeggen natuurlijke en onbewerkte voeding met veel voedingswaarde, wat voor kinderen erg belangrijk is nu ze volop in de groei zijn.

 

We laten je kennis maken met voedzame producten, die je zeker nog veel zult gaan gebruiken. Je gaat bewuster eten en geeft je kind een goede start!

 

Natuurlijk inclusief enkele drankjes!

 

Workshops op :

 

Nieuwe datum volgt...

 

 

Workshops

Je kan kiezen uit de volgende thema’s :

Schrijf je in of stel een vraag over de workshops !

Let op : je dient een bevestiging op het scherm te krijgen na verzending!

“Wat een eye-opener! Veel zinvolle informatie, maar toch wel het meest verrast door al het lekkere eten én dat knettergezond ook superlekker kan zijn!”

Anke Timmers

"Bijzonder relaxte sfeer en heerlijke gezonde gerechten, gemaakt onder leiding van twee zeer deskundige vrouwen"

Beppy de Graaf

“Voor een non-believer en een aanhanger van junkfood ging er een andere wereld voor me open.

Nooit geweten dat bijvoorbeeld kikkererwten lekker kunnen zijn.

Dames, de complimenten voor de goede zorgen en de inspiratie. Ik kan jullie workshop met een brede glimlach aanbevelen aan vriend én vijand.”

 

Yvonne Rooyakkers

"Super leuke en interessante workshop Powerfood Mama's. Ik heb toch weer nieuwe dingen geleerd waar ik meteen mee verder kan."

Conny

"Wat gaat mijn ontbijt, lunch en avondmaal er nog lekkerder, gevarieerder en gezonder uitzien én vooral heerlijk smaken"

"Het was een super gezellige en gezonde avond, lekker kokerellen onder het genot van een hapje en een drankje! Je staat versteld van de heerlijke gezonde gerechtjes."

Mevrouw Mickers

"Ik heb weer leuke nieuwe ideeën opgedaan én heb weer inspriratie om weer bewuster om te gaan met voeding voor mijn gezin."

Anne Ketelaars

Adres : Molenstraat 43

“Reinig en reset je lichaam (DETOX)”

 

Kan jouw lichaam wel wat extra aandacht en goede voedingstoffen gebruiken? Dan is dít de workshop voor jou, want door regelmatig  een detoxkuurtje te volgen, verbeter je direct je gezondheid!

Hoe je dit op een verantwoorde manier kunt doen, ga je leren tijdens deze workshop.

Gedurende een detox ga je goed, puur en reinigend eten en dus beslist niet alleen maar sapjes. In de keuken maken we samen de lekkerste gerechtjes die je lichaam helpen ontgiften. Ook vertel ik je hoe je je lichaam gaat ontdoen van afvalstoffen die het jaren lang heeft opgeslagen.

Door het volgen van een ontgiftingskuur reset je je lichaam en kun je weer vol energie voor de volle 100% aan je nieuwe eetgewoonten beginnen. Je immuunsysteem krijgt een boost én je vetverbranding wordt geactiveerd.

 

Natuurlijk inclusief enkele drankjes!

 

Workshops op :

 

Nieuwe datum volgt...

“Koken tijdens je zwangerschap”

 

Gezond en verantwoord eten is nog nooit zo belangrijk geweest als nu, het is de basis voor een nieuw leven. Vanwege de ontwikkeling van je baby én dat van jouw lichaam, is het erg belangrijk dat deze beiden gevoed worden met goede voeding. Dit wil niet zeggen dat je dubbele hoeveelheden moet gaan eten, maar dat je de juiste producten kies.

Tijdens de kookworkshop ‘Koken tijdens de zwangerschap’ gaan we laten zien dat ‘echt’ gezond koken niet moeilijk hoeft te zijn.

Je kunt een leuke en zeer leerzame avond verwachten met heerlijke gerechtjes.

 

 

Natuurlijk inclusief enkele drankjes!

 

Workshops op :

 

Nieuwe datum volgt...

 

De locatie, tijden en prijzen voor de kookworkshops :

De workshops in de Kookstudio van de Gouden Leeuw in Veghel, vinden plaats van 18.30 tot 22.00 uur.

De kosten zijn € 45,- inclusief enkele drankjes.

“Eet je fitter, slanker en mooier”

 

Tijdens deze kookworkshop laten we je zien hoe makkelijk het is om een gezonde en voedzame maaltijd te koken. We maken je bewust en laten je proeven hoe heerlijk en puur onbewerkt eten smaakt.

 

De focus ligt op pure en onbewerkte voeding, oftewel voeding die je voedt in plaats van alleen maar vult.

 

Je gaat op deze avond koken zonder E-nummers en geraffineerde producten. En wat we wel gebruiken zijn goede vetten, natuurlijke suikers, volle granen en voornamelijk biologische groente en fruit. Je leert hoe makkelijk het is om ongezonde producten te vervangen voor gezonde.

 

Want door puur, voedzaam  en echt gezond te eten ga je jezelf niet alleen beter voelen, je krijgt ook meer energie en verliest eventuele overtollige kilo´s.

 

Natuurlijk inclusief enkele drankjes!

 

 

Workshops op :

 

Nieuwe datum volgt...