Wat wil je weten?
Copyright © MvD. Alle rechten voorbehouden.  
RECEPTEN.
AFVALLEN.
DETOX.
OVER MIJ.
CONTACT.
WELKOM - Voeding & Huidpraktijk.
BEHANDELINGEN.
PRODUKTEN.
kokos_quinoa

 

Skin food

‘If you can’t eat it, don’t put it on your skin’

 

Met dit als leidraad ontwikkelde Dr. Alkaitis heel bijzondere huidverzorgingsproducten. Zijn visie is dan ook dat een gezonde en mooie huid kan alleen gerealiseerd kan worden door de huid te voeden met de beste, meest pure rawfood/levende voeding.

Al de ingrediënten in zijn producten zijn rauw, biologisch en zo zuiver dat ze eetbaar zijn en dat is niet te vergelijken met andere cosmetica merken. Net als dat we ons meer bewust aan het worden zijn wat slechte voeding met ons lichaam doet, zijn we ons nu ook bewuster van schadelijke stoffen in verzorgingsproducten. En wat we eigenlijk nodig hebben.

Van binnenuit gevoed met een ‘echt gezond’ eetpatroon, van buiten goed gevoed met de producten van Dr. Alkaitis. Dat is wat iedere huid nodig heeft!

relaties

 

Voeding en de huid

Iedereen weet de relatie tussen overgewicht en voeding, maar dat goede voeding zorgt voor een mooie gezonde huid, dat is nog niet bij iedereen bekend.

Net als dat verkeerde voeding voor overgewicht en westerse ziektes zorgt, zorgt deze ook voor een slechte huidconditie en huidklachten.

 

Verkeerde voeding zorgt er bijvoorbeeld voor dat je darmen niet meer functioneren zoals het bedoeld is en dat je ontstekingen in je lichaam krijgt. En dit uit zich dan weer in huidproblemen zoals bijvoorbeeld acné, psoriasis, eczeem en vroegtijdige veroudering en rimpels.

 

 

 

Door echt gezond te gaan eten worden huidklachten minder, je huid gaat stralen en wordt niet vroegtijdig verouderd. Je haar gaat glanzen, je nagels worden harder en je overtollige kilo’s zullen verdwijnen.

 

Door je lichaam te gaan voeden in plaats van alleen maar vullen, zullen tekorten in je lichaam aangevuld worden. Je huid zal je gezondheid gaan weerspiegelen, zo simpel is het eigenlijk!

 

Maar wat is verkeerde voeding?  

 

In de voedingspraktijk geef ik je inzicht in je huidige eetgewoonten en laat ik je zien, waarin je te kort komt en welke verkeerde voeding je kunt vervangen voor volwaardige voeding.

 

Huidanalyse

 

Tijdens een bezoek aan de voedingspraktijk wordt er een huidanalyse gemaakt om een goed beeld van de huidconditie te krijgen. Zo kan er een goed advies gegeven worden voor je voeding en eventueel een behandelplan of advies in supplementen.

 

Voor thuis

 

Na je bezoek aan de voedingspraktijk weet je hoe je echt gezond kunt eten. Je krijgt hiervoor een persoonlijk voedingsschema mee, zodat je thuis weet wat je moet eten om je huidconditie te verbeteren.  

Ook wordt duidelijk  hoe je je huid het beste kunt verzorgen en eventueel laten verzorgen. Verder krijg je het “Eet je fitter, slanker en mooier” receptenboek vol met nuttige en praktische tips, die leiden tot een mooie gezonde huid.

 

 

Kom ook naar  “Van Groen Tot Graan”

en gun jezelf die mooie gave huid!

 

Wil je meer weten over de gezichtsbehandelingen, die ik geef in combinatie met het persoonlijke voedings -en verzorgingsadvies ?

 

Kijk dan op www.saloncontour.nl

 

 

 

Wat voor iemand met acné goed is om te eten, hoeft niet meteen voor ieder ander de beste keus te zijn. Daarom wordt er altijd een persoonlijk advies gegeven.

 

 

 

 

 

Zelf heb ik jaren gezocht naar een oplossing voor mijn huidklachten.

 

Alles heb ik zo ongeveer geprobeerd, van medicijnen tot veel behandelingen in verschillende salons.

Ook heb ik heel veel verschillende producten geprobeerd, maar niks heeft echt lang geholpen...

 

 

Toen ik 8 jaar geleden als schoonheidsspecialiste een eigen salon ben gestart, liep ik ook steeds weer tegen dezelfde problemen aan met klanten.

De huid werd na een behandeling weer helemaal mooi, maar de klachten kwamen helaas toch weer terug.

 

 

Tot ik me meer ben gaan verdiepen in ‘echt’ gezond eten...

Al heel snel merkte ik zelf dat mijn klachten veel minder werden. En ik viel ook nog eens kilo’s af, die er nog steeds af zijn gebleven.

 

 

Ik zou iedereen met huidklachten aanraden om ook ‘echt’ gezond te gaan eten voor een gave mooie huid. Maar ook als je je huid niet vroegtijdig wilt laten verouderen, je je haar weer wilt laten glanzen en je nagels sterker wilt hebben.

 

 

 

 

Eet je huid mooi met ‘echte’ gezonde voeding!

 

Welke huidklachten kunnen verbeterd worden door goede voeding?

 

 

Tip voor een mooie huid!

 

“ Reinig je lichaam 2 keer per jaar met een ontgiftingskuur.

 

Deze zorgt ervoor dat je darmen weer optimaal functioneren en laat je huid weer stralen.”

Tip voor een mooie huid!

 

“Vermijd suiker.

Het bevordert ontstekingen, die weer zorgen voor huidproblemen zoals bijvoorbeeld acné en eczeem.

 

Maar ook wordt het collageen in je huid aangetast wat weer voor verslapping en rimpels zorgt.”

Kokos-quinoa met vers fruit

Dit is een echt beautyfood ontbijtje.

De gezondste granen, die er zijn en heerlijke frambozen leveren samen heel veel vezels, vitamines, eiwitten en antioxidanten, die de veroudering tegen gaan.

 

Wilde zalm met zoete aardappel

De zoete aardappel bevat veel vezels en vitamine A die zorgt voor een stralende huid. De wilde zalm is rijk aan omega 3, de goede vetten die essentieel zijn voor een gezonde huid.

 

 

Vezelrijke kokos-koekjes

De koekjes zijn een ideaal tussendoortje.

Ze zijn suikervrij en zitten boordevol vezels, die essentieel zijn voor een mooie huid.

Havermout met blauwe bessen

Dit superfood gerechtje met goede granen en bessen zit bom vol antioxidanten, die helpen afvalstoffen te verwijderen, maar ook heel veel vitamine C bevatten, die de aanmaak van collageen bevorderen. 

 

 

Salade avacado

De avocado, de lijnzaadolie en de pompoenpitten zijn rijk aan omega-3 vetzuren, die ontstekingsremmend zijn en bijdragen aan een mooie huid, sterke nagels en glanzend haar.

 

 

Wat kun je verwachten van

‘Mooier met Voeding’ ? 

 

Wat zijn de kosten ?

De kosten van het pakket zijn nu tijdelijk € 69,-

Hiervoor krijg je :

 

Wat maakt de producten van

Dr. Alkaitis anders?

 

 

‘Mooier met Voeding’

 

NU TIJDELIJK VOOR MAAR

€ 69,-

 

venkelsalade
Salade_avocado
Havermout_blauwe_bessen
Zoete_aardappel_zalm

Hier kun je alvast een blik werpen op mijn keukentafel. Dit zijn enkele voorbeelden van Beautyfood-recepten.