Wat wil je weten?
Copyright © MvD. Alle rechten voorbehouden. Partners
VOEDING & DE HUID.
AANBOD.
RECEPTEN.
PRODUKTEN.
CONTACT.
WELKOM.
AFVALLEN.
DETOX.
STOP SUIKER.
WORKSHOPS.

 

Persoonlijke voedingsadviezen

Mirte Simons uit Veghel:

 

“Door een paar kleine veranderingen in mijn voedingspatroon voel ik me fitter, heb geen behoefte meer aan ongezonde voeding. Ik ben zonder honger en met lekker eten mijn overtollige kilo’s kwijt geraakt.”

 

Familie De Boer uit Asten:

 

“Wij als familie waren meer bezig met vullen in plaats van voeden. Maar nu door alle tips en leuke recepten voelen we ons veel gezonder en hebben meer energie.  Met veel enthousiasme heb je ons  op de goede weg gezet.”

 

Iedereen is anders en welke voeding voor de één heel goed werkt, hoeft voor de ander nog niet te werken. Door middel van individuele begeleiding krijg je persoonlijke aandacht en een voedingsadvies dat aansluit bij jouw huidige leefsituatie, eventuele lichamelijke klachten en natuurlijke je specifieke doelen. Het geeft je ook dat extra steuntje in de rug en begeleiding om je doelen in het oog te houden.

 

Wat zijn de voordelen voor jou? 

 

 

Wat zijn de mogelijkheden bij Van Groen Tot Graan?

 

Kickstart

 

Persoonlijk gesprek (60 min.)

 

Dit is een snelle methode, waarbij je mij een gedetailleerd schema (deze ontvang je na aanmelding) van je voeding stuurt.

 

Het is een eenmalig advies en een perfecte manier om op een snelle manier te kijken of je wel of niet voedzaam eet.

Je krijgt de nodige tips en gezonde alternatieven voor je favorieten om een gezond en natuurlijk voedingspatroon aan te nemen.

 

€ 45,-

 

 

Eet je fitter, slanker en mooier

 

2 x Persoonlijke gesprek (75 min.)

 

Je gaat gezonder leren eten, koken en kom je meer te weten over echte gezonde voeding.     Je krijgt alle tools in handen die je nodig hebt op weg naar een gezondere en slankere versie van jezelf.

 

Tijdens de gesprekken krijg je een duidelijk inzicht in je huidige eetgewoontes. Vervolgens wordt er een voedingsschema op maat voor je gemaakt, waarmee je thuis makkelijk mee uit de voeten kunt. Naast de adviezen en het schema krijg je het “Van Groen Tot Graan” boekje, zodat je thuis alles nog eens goed kunt nalezen.

 

Op deze manier ga je het maximale uit je voeding én jezelf te halen.

 

Nu € 59,-  

 

Normaal € 69,-

 

 

Lief voor je lijf kuur

 

Intake + producten + schema’s

 

Wil je in shape komen, ben je toe aan een beter eetpatroon én kun je wel wat meer energie gebruiken?

 

Meld je dan aan voor deze kuur en ga in 3 weken tijd je lichaam ontgiften, je eetgewoontes verbeteren, je gezondheid een boost geven én gewicht verliezen!

 

Na een persoonlijke intake kun je direct aan de slag met deze kant en klare kuur. Je krijgt veel tips en tool, voedingschema’s voor de gehele kuur en 3 biologische supplementen die de natuurlijke reiniging van je lichaam bevorden.

 

Nu € 79,-

 

Normaal € 89,-

 

Hier lees je meer over deze kuur!

 

 

Food coaching

 

Intake + 6 x persoonlijk gesprek

 

Tijdens een uitgebreide intake gaan we samen je huidige eetgewoontes onder de loep nemen. Vervolgens maken we een planning met haalbare doelen, die je in 3 maanden (intake + 6 gesprekken) gaat waarmaken.

 

Dit gaat je lukken, omdat je gaat leren wat voeding met je doet én gaat ervaren hoeveel beter je jezelf gaat voelen. Hoe meer je weet, hoe makkelijker het wordt om je eetgewoontes nu echt aan te passen!

Je krijgt veel praktische informatie mee voor thuis, de nodige schema’s, boodschappenlijstjes, recepten en heel veel tips en inspiratie.

 

Dit is uiteraard de meest persoonlijke vorm van begeleiding én de beste investering in je gezondheid.

 

Nu € 240,-

 

Normaal € 290,-

 

Bel me gerust even voor meer informatie!

 

WORKSHOP
WORKSHOP
WORKSHOP
WORKSHOP

En natuurlijk : K O O K W O R K S H O P S !

Klik op een foto voor meer info !

Anne van den Berg uit Aarle-Rixtel:

 

“De “Lief voor je lijf” kuur was erg goed te doen, heb heerlijk gegeten.  Voel me goed nu, ik ga zeker door met deze levensstijl.
Ik ben in totaal 2,9kg kwijt en 6cm borst, 3cm taille en 6cm heupen.  Dus ben super blij dat ik het gedaan heb en voel me heerlijk! ? “

 

Antoinette van der Heijden uit Erp:

 

“Heb laatst de `Lief voor je lijf` kuur van 21 dagen gedaan, goede begeleiding en voel me er super goed bij. Heb lekker en gezond gegeten en ben ook wat kilo's kwijt.
Raad het iedereen aan!”