Wat wil je weten?
Copyright © MvD. Alle rechten voorbehouden.  
RECEPTEN.
AFVALLEN.
DETOX.
OVER MIJ.
CONTACT.
WELKOM - Voeding & Huidpraktijk.
BEHANDELINGEN.
PRODUKTEN.

Mijn produkten

“Begin vandaag nog

aan een gezondere leefstijl !”

Stop je  suikerverslaving  afvallen     gezonde voeding   afvalstoffen    acne  100% motivatie  ontgiften  recepten        beautyfood    afvallen    coaching  voedingsanalyse    detox  gezonde   lunch    overgewicht        workshops natuurlijke voeding    spelt        voedingsdagboek spijsvertering supplementen mooie huid vetverbranding         natuurlijke producten  meer energie   afvallen met goede vetten darmklachten   vezels eetgewoontes   reset je lichaam   Dr. Alkaitis    voel je goed  vitamines  LavieSage           eet je slank   nieuwsbrief   

      huidveroudering afvalstoffen superfood  voedzame voeding   biologisch       gezond afvallen  stop je suikerverslaving          reinigingskuur     biologische huidverzorging     super foods  30 min  bewegen per dag voel je vitaal    reset je lichaam beautyfood skinfood  echt gezond’     pas eenvoudig je eetstijl aan        stop acne   platte buik  afvallen met volwaardige voeding  superfoods    

weg huidklachten           streefgewicht  vitaler lichaam    persoonlijke voedingsanalyse verbeter    je immuunsysteem   geniet van je         eten

 

 

Olijf zepen voor je lichaam en je huis

 

De klassieke Savon de Marseille olijfzepen komen uit de streek van de havenstad Marseille. De zeep wordt gezuiverd met zout uit de Camargue, zonder kleurstoffen, zonder parfum, zonder conserverings-middelen en er worden geen chemicaliën toegevoegd.

 

 

In mijn praktijk streef ik naar een gezonde en mooiere huid. Daarvoor maak ik uitsluitend gebruik van de beste natuurlijke huidverzorging en supplementen op het gebied van huidverbetering!

 

De volgende producten worden gebruikt én verkocht:

 

Dr. Alkaitis

 

‘If you can’t eat it, don’t put it on your skin’

 

Met dit als leidraad ontwikkelde Dr. Alkaitis heel bijzondere huidverzorgingsproducten. Zijn visie is dan ook dat een gezonde en mooie huid alleen gerealiseerd kan worden door de huid te voeden met de beste, meest pure rawfood/levende voeding.

Al de ingrediënten in zijn producten zijn rauw, biologisch en zo zuiver dat ze eetbaar zijn en dat is niet te vergelijken met andere cosmetica merken. Want net als dat we ons meer bewust aan het worden zijn wat slechte voeding met ons lichaam doet, zijn we ons nu ook bewuster van schadelijke stoffen in verzorgingsproducten. En wat wel gezond voor ons is.

 

Van binnenuit gevoed met een echt gezond eetpatroon, van buiten goed gevoed met de producten van Dr. Alkaitis. Dat is wat iedere huid nodig heeft!

 

Biozantium Gezichts-en lichaamsverzorging

 

Biozantium combineert de beste biologische ingrediënten uit de hele wereld om u een unieke ervaring en een scala aan producten te bieden die niet alleen een weldaad voor het lichaam zijn, maar ook de huid zijdezacht maakt. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van gerecyclede materialen om zoveel mogelijk rekening te houden met ons milieu.

 

Met de producten van Biozantium heeft u de voordelen van een zeer goed huidverzorgingsproduct, maar dan 100% biologisch en zonder schadelijke ingredienten.

 

Laviesage

 

LavieSage ontwikkelt hoogwaardige voedingssupplementen voor huidverbetering, tegen huidproblemen en ten behoeve van algemene gezondheidsaspecten.

Deze producten bevatten ingrediënten waarvan op basis van onderzoek bewezen is, dat ze je huid van binnenuit kunnen verbeteren en ondersteunen.

De producten van LavieSage voorziet je huid van extra ‘bouwstoffen’ waarmee het lichaam de huid snel in een betere conditie kan brengen.

 

Ook werkt het ter ondersteuning van herstel bij huidverbeterende behandelingen. Je huid zal snel weer een frisse en gezonde uitstraling krijgen.

 

De zepen kennnen vele gebruiksmogelijkheden: wassen van het lichaam, wassen van hoofdhuid en haar, maar ze zijn ook geschikt voor het wassen van kleding en kan worden gebruikt als huishoudzeep. Ook is de extra pure zeep heilzaam voor de gevoelige huid en probleemhuid.